Mantraki Hotel Apartments

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφόρηση ώρας άφιξης:

- Παρακαλούμε τους επισκέπτες μας να μας πληροφορήσουν την ώρα άφιξής τους.

Αργοπορημένες αφίξεις:

-Στην περίπτωση που φθάνουν πολύ αργά (μετά τις 8.30 μ.μ. που κλείνει η ρεσεψιόν), οι επισκέπτες οφείλουν να μας το ανακοινώσουν πριν έρθουν, για να φροντίσουμε τον τρόπο να μπουν μέσα.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΚΟΣΤΗ:

- Όλα τα μωρά μέχρι και 2 χρονών, μένουν σε παιδικό κρεβάτι, χωρίς χρέωση.
- One older child or adult is charged 10€ per person per night in a sofa, convertible to a single or double bed.
- Η κανονική χωρητικότητα των 13 (από τα 14) διαμερίσματα είναι 4 άτομα (2 στην χωριστή κρεβατοκάμαρα, 2 στο σαλόνι). Στην περίπτωση 5ου ατόμου, μπορούμε κατ’ εξαίρεση να το φιλοξενήσουμε με ένα πρόσθετο κρεβάτι. Μόνο σε 1 “Superior sea view” διαμέρισμα, η μέγιστη χωρητικότητα είναι 3 ατόμων (2 στην κρεβατοκάμαρα, και 1 σε μονό καναπέ στο καθιστικό).
- Ένα τρίτο η τέταρτο άτομο, άνω των 2 χρονών, κοιμάται σε καναπέ – μονό/διπλό κρεβάτι και χρεώνεται με 10€ τη βραδιά, ενώ το 5ο άτομο κοιμάται σε πρόσθετο κινητό (κανονικό) κρεβάτι και χρεώνεται με 20€ τη βραδιά.
- Όλοι οι πελάτες, υποχρεούνται να πληρώσουν ένα καινούργιο πρόσθετο “φόρο διανυκτέρευσης” που είναι 1.5 ευρώ, για κάθε διαμέρισμα για κάθε νύχτα διανυκτέρευσης.
- ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Για το κόστος διαμονής, για όλους τους πελάτες παρέχουμε κανονικές αποδείξεις πληρωμής, καθώς και χωριστή απόδειξη για την πληρωμή του “φόρου διανυκτέρευσης”.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1) Όσοι πελάτες κλείνουν απ’ ευθείας σε μας, μέσω της ιστοσελίδας μας ή στέλνοντας ένα e-mail ή fax ή ακόμα και με ένα απλό τηλεφώνημα, έχουν έκπτωση 10% (ή και μεγαλύτερη, ειδικά για τους Έλληνες, και ανάλογα με την περίοδο). Έναντι αυτής της έκπτωσης, η πληρωμή ζητούμε να γίνει σε μετρητά, πάντα στο τέλος της διαμονής τους.
2) Εάν οι πελάτες επιλέξουν την προπληρωμή (prepayment), μέσω internet, τότε παίρνουν την οικονομική τιμή, αλλά οφείλουν να προ-πληρώσουν όλο το ποσό, κατά τη στιγμή της κράτησης, μέσω πιστωτικής κάρτας, και σύμφωνα με τους κανονισμούς των εταιριών του internet. Σε περίπτωση που, για κάποιο λόγο οι πελάτες ακυρώσουν η δεν εμφανιστούν, το προπληρωμένο ποσόν, δεν επιστρέφεται. (Βέβαια, εμείς ιδιαίτερα στην περίπτωση προβλήματος υγείας η κάποιου άλλου σοβαρού λόγου, προσπαθούμε να πείσουμε τις εταιρείες για την επιστροφή των χρημάτων).
3) 3) Όσοι πελάτες, κλείνουν μέσω internet και προτιμούν την “κανονική” (normal) χρέωση, αυτοί δίνουν τα στοιχεία της credit card (για λόγους ασφαλείας) και πληρώνουν στο τέλος της διαμονής τους με τους ακόλουθους τρόπους:
α) Με credit cards. (Visa, Euro/Mastercard, Maestro). American Express και Diner’s cards, ΔΕΝ είναι αποδεχτές. (Το ξενοδοχείο έχει δικαίωμα ελέγχου της credit card, προ της αφίξεως των πελατών).
β) Σε μετρητά, στο τέλος της διαμονής τους.

ΩΡΕΣ ΑΦΙΞΗΣ – ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Άφιξη: 14:00 - 20:30

Αναχώρηση: 08:30 - 11:00

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
1) Εάν η άφιξη είναι ενωρίτερα από 14:00, αν ο προηγούμενος πελάτης έχει φύγει, ετοιμάζουμε το διαμέρισμα για να μπεί ο πελάτης πιο νωρίς. Αλλιώς, μπορούν να αφήσουν τα πράγματά τους, και να πάνε στην πόλη αν επιθυμούν.
2) Εάν η άφιξη είναι πολύ αργά (μετά τις 20:30 που κλείνει η ρεσεψιόν), τότε σε συνεννόηση με τον πελάτη, κανονίζουμε να αφήσουμε τα κλειδιά μαζί με τις πρώτες οδηγίες. Απαραίτητη προϋπόθεση των ανωτέρω, είναι η έγκαιρη προειδοποίηση από τους πελάτες (αρκετό καιρό πριν έρθουν), ώστε να προετοιμαστούμε ανάλογα, και να απαντήσουμε στους πελάτες, να ξέρουν τί και πώς θα γίνει.
3) Πολύ ενωρίς αναχώρηση: Χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά αφήνουν τα κλειδιά στη ρεσεψιόν. Πληρωμές και αποδείξεις, γίνονται την προηγούμενη μέρα.
4) Πολύ αργοπορημένη αναχώρηση: Ζητάμε από τους πελάτες να αδειάσουν το διαμέρισμα πριν τις 11:00, για να το προετοιμάσουμε για τους επόμενους πελάτες. Μπορούμε, αν είναι διαθέσιμο, να τους δώσουμε ένα βοηθητικό διαμέρισμα (χωρίς χρέωση) να μείνουν μέχρι που θα φύγουν, η αλλιώς μπορούν να αφήσουν τα πράγματα τους στη ρεσεψιόν, μέχρι την ώρα αναχώρησής τους.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ

A) Για τους πελάτες που κλείνουν κατ’ ευθείαν με μας, κατ’ αρχάς δεν χρειάζεται καμία προκαταβολή. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε ελεύθερη (χωρίς χρέωση) ακύρωση, εκτός εάν ο πελάτης δεν εμφανιστεί, αλλά και δεν μας προειδοποιήσει ότι δεν θάρθει, οπότε χρεώνεται 50% του ποσού.

B) Εάν η κράτηση έχει γίνει μέσω internet, τότε ακολουθεί τις απαιτήσεις της internet εταιρείας (βλέπε Τρόποι πληρωμής, παράγραφος 2).

ΖΩΑ

Προτιμούμε να μην υπάρχουν ζώα, σαν ένδειξη σεβασμού στους πελάτες εκείνους που υποφέρουν από αλλεργία από τα ζώα.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του ΜΑΝΤΡΑΚΙ, σας εύχονται μια ευχάριστη διαμονή στα διαμερίσματά μας και ξεκούραστες διακοπές στον όμορφο Άγιο Νικόλαο.